75y head

75 years of MOSER - Traditie ontmoet innovatie

75 years of MOSER - History

Kuno Moser GmbH werd opgericht in 1946 in Unterkirnach met 20 personeelsleden. Voortdurende groei leidde tot de oprichting van een tweede productiefaciliteit in Mosonmagyarovar / Hongarije in 1993. Wahl GmbH heeft vandaag meer dan 250 medewerkers in dienst, en een hoog kwaliteitsbewustzijn, flexibiliteit en technische innovatie bepalen de koers voor de toekomst. Het succes: Wahl GmbH geniet vandaag een uitstekende internationale reputatie op het gebied van professionele hairstyling-apparaten en dierenverzorgingsproducten.
75y Jahreszahlen2
geschichte
Kuno Moser
Oprichting van Kuno Moser GmbH in Unterkirnach, met focus op de productie van draaiende onderdelen en micrometers. Ca. 20 medewerkers.
geschichte 1
Eerste tondeuse
Start ontwikkeling en productie van tondeuses. De eerste tondeuses van Moser worden op de markt gebracht als "Famos".
geschichte 3
De eerste opzetkammen
voor tondeuses zijn ontwikkeld en gepatenteerd.
geschichte 4
MOSER producten
Al meer dan 75 jaar staat de naam Moser voor uitstekende kwaliteit "Made in Germany".

MOSER Trend Collection 2021

75y Shooting

MOSER - „Precision Made in Germany“

75y made in germany

MOSER staat voor betrouwbare kwaliteit en innovatie op het gebied van tondeuse- en snijmes technologie. MOSER is waar traditie en innovatie samen komen - en dit jaar viert het zijn 75e verjaardag. Driekwart eeuw die een uniek succesverhaal vertegenwoordigen in de kappersbranche - omdat MOSER een van de weinige merken is die, vanuit Duitsland, producten van topkwaliteit ontwikkelt, produceert en wereldwijd distribueert die de onderscheiding 'Precision Made in Germany" verdient.

Tegenwoordig worden MOSER-producten met succes verkocht in meer dan 68 landen. De betrouwbare kwaliteit van zijn apparaten en snijmessen kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de roots van het al lang bestaande bedrijf, dat gevestigd is in Unterkirnach in het Zwarte Woud. Deze "regio van uitvinders" staat al eeuwen bekend als een oase van innovatie en bekwaam vakmanschap.

Dit kan u ook interesseren

moser 1400 history
Geschiedenis
Kom alles te weten over de geschiedenis van Kuno Moser GmbH.
philiosophie rwd slider
Philosofie
We streven ernaar om iedereen de optimale tool te bieden voor perfecte hairstyling.
 MG 8576
Snijmessen
Het snijmes is het kernelement van elke tondeuse/trimmer en doorslaggevend als het gaat om het bereiken van perfectie!
Learning Center kb
Learning Center
In dit portaal vindt u video's, stapsgewijze instructies, tutorials en nog veel meer waardevolle informatie over het MOSER-productassortiment.
news kb
Nieuws
In onze blogs vind je altijd de laatste updates over het onderwerp kapsels/kappers en tondeuses.