Red Dot Award voor Chrom2Style

Moser Chrom2Style Red Dot Design Award Winning Clipper
Eindelijk is het zover!
De nieuwste innovatieve hit van MOSER is de Chrom2Style. In navolging van Chromstyle Pro, MOSER's wereldwijd best verkochte draadloze tondeuse, beschikt deze professionele machine over indrukwekkende functies en een baanbrekend ontwerp. Als resultaat won de Chrom2Style de Red Dot Award 2018 in de categorie "Product Design 2018". Doorslaggevend waren de geavanceerde technologie, de uitzonderlijke lichtheid en ergonomie met een optimale gewichtsverdeling en de comfortabele, intuïtieve bediening. De Chrom2Style is uitgerust met een krachtige lithium-ion accu en garandeert een consistente snelheid tot 120 minuten gebruikstijd en slechts 80 minuten oplaadtijd. Bovendien zorgt het Diamond Blade  snijmes voor uitstekende knipprestaties. Optioneel kan ook het populaire All-in-One-Blade worden bevestigd.

Ergonomische perfectie
Door de slanke, ergonomische vorm van de nieuwe Chrom2Style past hij perfect in de hand van de kapper. De innovatieve rand van het handvat leidt de gebruiker automatisch naar het zwaartepunt van het apparaat en stelt hem daarom in staat om vanuit de pols te werken op een manier die evenwichtig en gemakkelijk is voor de gewrichten. Hierdoor is de Chrom2Style geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige kappers. Bovendien zorgt een instelhendel aan de achterkant van het apparaat voor eenvoudige aanpassing van de snijlengte en een speciale schakelaar met gemakkelijke grip combineert intuïtieve bediening met ergonomische functionaliteit.
Design by Moser
 Niet voor niets heeft de Chrom2Style meteen een van de felbegeerde Red Dot Awards in de wacht gesleept.Red Dot Awards.  
 De geborstelde behuizingsstructuur in combinatie met een mat oppervlak, dat niet alleen de vorm en dynamiek van het apparaat benadrukt, maar ook zorgt voor een optimale grip en veilige bediening, is een van de visuele highlights. De diep verzonken titaniumkleurige behuizing onderstreept het technische karakter en de merkwaarden van Moser. <Pure. German. Precision.
Over de wedstrijd:

De Red Dot Award is een ontwerpwedstrijd tegen betaling die de "Red Dot" uitreikt. Een jury selecteert de winnende werken en producten. De winnaars worden vervolgens minimaal een jaar tentoongesteld in het Red Dot Museum in Essen. De prijs wordt uitgereikt in de categorieën productontwerp, communicatieontwerp en ontwerpconcept.


Source: Wikipedia 
2880px Reddot design award logo.svg.png