Moser philosophy

filosofie

TECHNOLOGIE VOOR HAAR 
Meer dan 75 jaar ervaring maken van MOSER een van de toonaangevende fabrikanten van professionele kappers- en dieren tondeuses. Vanaf de uitvinding van de eerste stylingapparaten tot de high tech producten met de nieuwste Lithium ion technologie met boeiend design inspireren we nu miljoenen mensen over de hele wereld. Ons doel is om iedereen te voorzien van het perfecte gereedschap, dit willen we bereiken door middel van technische innovatie en het continu door ontwikkelen van onze producten. We werken samen met experts over de hele wereld en respecteren hun advies.
Onze producten geven de ware passie voor haarstyling weer een nieuwe impuls. We maken het knippen van haar eenvoudig, maar we staan ​​ook vooral voor het onconventionele, moderne werken met de machine. Dit zorgt ervoor dat elke coupe succesvol is en tegelijkertijd een onvergelijkbare ervaring.

MADE IN GERMANY

Wahl GmbH is volledig toegewijd aan het Zwarte Woud omdat hun "Made in Germany" producten dankzij hun uitstekende kwaliteit nog steeds aantrekkelijk zijn. En het bewijs hiervan?
Export van 90% naar meer dan 100 verschillende landen.
Wahl GmbH is een dochteronderneming van de Wahl Clipper Corporation (VS), een wereldspeler, en dankzij deze unieke positie kan het rekenen op de steun van talrijke sterke partners en is een van de toonaangevende fabrikanten en experts in deze sector.