100 Years of Wahl

decades visual.jpg
ONTHOUDT DE DATUM! De show van het jaar vindt plaats op 30/31 maart in Top Hair in Düsseldorf.

Op 14 oktober 1919 vroeg Leo J. Wahl patenten aan voor zijn elektromagnetische tondeuse in Illinois (VS). Nu, 100 jaar later, is de Wahl Clipper Corporation een wereldwijd bedrijf en een toonaangevende internationale fabrikant van producten voor kappers en schoonheidssalons. In Duitsland, met name in St. Georgen in het Zwarte Woud, vervaardigen meer dan 200 medewerkers de producten die de onderscheiding "Made in Germany" dragen.

Decades
Een eerbetoon aan het ambacht en de oprichter van het Amerikaanse bedrijf wacht het publiek op 30/31 maart op het showpodium van de TOP HAIR-beurs in Düsseldorf. Een spannende reis door de tijd en de verschillende modetijdperken van de afgelopen eeuwen - de kapsels van 1919 tot nu.

Een team van internationale topstylisten van Wahl zal het hele scala aan precieze haarkniptechnieken, geavanceerde professionele tools en technologieën presenteren. Vermakelijke en buitengewone prestaties zijn gegarandeerd wanneer de sterren van de kappersindustrie de balans opmaken van de afgelopen eeuw en hun vak vieren op het podium - alleen om te worden onderbroken door artistieke intermezzo's. Dat is puur entertainment!