NIEUWS VAN MOSER

lisa leute2.jpg
Lisa Leute, de marketingmanager van Moser / Wahl GmbH, blikt terug op de afgelopen maanden en geeft commentaar op het laatste nieuws van MOSER. Daarnaast heeft Lisa Leute ook een kijkje gegeven in de toekomst van de kappersbranche.

Wat is het laatste nieuws van Moser?

Moser lanceerde dit jaar twee nieuwe tondeuses: de Genio Genio Pro en de Chrom2Style. Beide apparaten symboliseren de innovatieve geest van het merk Moser en wonnen de Red Dot Award. Als Duitse fabrikant staan ​​we voor topkwaliteit en geavanceerde technologieën. De Genio Pro geeft bijvoorbeeld een geheel nieuw gevoel van vrijheid bij het werken met draadloze tondeuses en zorgt voor non-stop stroom dankzij een innovatief snelwisselsysteem voor batterijen. Daarnaast is hij voorzien van het Magic Blade - een hoogwaardige snijmes met geïntegreerde kniplengte-instelling. De Chrom2Style, de opvolger van de legendarische bestseller ChromStyle Pro, combineert veel functies met bijzonder ingenieuze ergonomie en is uitgerust met een van onze beste snijmessen: de Diamond Blade, die met Carbon is gecoat en daarom 40 keer harder en resistenter is dan een conventioneel snijmes. Daarnaast bieden we vanaf 2019 de nieuwe seminarreeks "Creative Clipper Cuts" aan. knippen, pointcutten en textureren - moderne apparaten kunnen ze allemaal moeiteloos aan en de effecten in het haar zijn verbluffend. Lang haar knippen met een tondeuse is de standaard geworden voor topstylisten op internationale catwalks.

Hoe moeten mensen zich voorstellen dat tools worden ontwikkeld? Welke stappen zijn nodig?

We ontwikkelen onze apparaten in nauwe samenwerking met kappers en de experts van het Wahl Artistic Team. Dit resulteert in productideeën die moeten worden gecontroleerd op haalbaarheid en bruikbaarheid en vervolgens verder worden
ontwikkeld.

Welke kenmerken zijn volgens zowel kappers als klanten bijzonder belangrijk?

De kwaliteit, knipprestaties en ergonomie zijn bijzonder belangrijk voor kappers. Velen van hen geven de voorkeur aan messen met een geïntegreerde aanpassing van de kniplengte of zelfs meer knipopties, zoals die worden aangeboden door de All-in-One-Blade, die kan worden gebruikt voor knippen, slicen, textureren en nog veel meer. Salonklanten merken het verschil omdat een coupe met een tondeuse een geheel nieuwe textuur geeft - zelfs voor lang haar.

Vorm volgt functies - geldt het Bauhaus-motto ook voor de ontwikkeling van tools?

In de meeste gevallen wel. Eerst bepalen we welke functies en kenmerken een tondeuse zouden moeten hebben. Het ontwerpconcept is er altijd op gericht om vorm en functionaliteit zo goed mogelijk in balans te brengen.

De markt voor mannen is booming en daardoor ook de ontwikkeling van tools op dit gebied. Hoe ziet de toekomst er op dit gebied uit?

Als klant is de man in de afgelopen jaren veel belangrijker geworden. Veel kappers hebben hun diensten daarop afgestemd. Dat vereist de juiste expertise en de juiste tools. Mannelijke klanten kunnen voelen of hun afspraak er tussen is gedrukt terwijl een andere klant zijn/haar haar laat verven of dat er tijd voor hen is gemaakt.

Waarom is het merk zo'n perfecte partner voor salons?

Moser positioneert zich als een merk dat geavanceerde technologieën combineert met stijlvolle ontwerpen en kwaliteit "Made in Germany" levert. We bieden een compleet assortiment - van tondeuses tot stylingtools en haardrogers - dat volledig is afgestemd op de behoeften van professionals. Ons educatieprogramma en onze bijzonder vriendelijke en competente klantenservice vullen ons dienstenaanbod aan.