lemon mullet hea

Lemon Mullet by MOSER

Step-by-step voor de Lemon Mullet

lemon mullet tools

"Rough" is de nieuwste collectie van MOSER en maakt indruk met zijn combinatie van vooruitstrevende, trendy stijlen en stijlvol excentrieke kleuraccenten. In samenwerking met Danny van Tuijl van de GINGER LEMON salon in Wenen, creëerde Enes Dogan van het MOSER Artistic Team vijf adembenemende nieuwe looks die op indrukwekkende wijze laten zien hoe stylisten hoogwaardige apparaten en professionele knip- en kleurtechnieken gebruiken om trendy coupes naar een hoger niveau te tillen. De "ruwe" stijlen zijn bedoeld om kappers te inspireren om creatieve grenzen te doorbreken en innovatieve nieuwe paden in knippen en kleuren te banen.

 

De Lemon Mullet bereikt het statement van individualisme en persoonlijke stijl met opvallende kleuraccenten aan de voorkant van het hoofd, evenals gloednieuwe knip- en stylingtechnieken. Daarom wordt het haar aan de bovenkant van het hoofd iets langer gehouden en ziet het er vrij dof uit. In scherp contrast vallen de neksecties op met enorm uiteenlopende lengtes en accenten. Door deze functies toe te voegen, heeft het creatieve team een ​​zeer originele kijk op de mul-stijl geleverd die een progressieve flair uitstraalt met extreem kortgeschoren en contrastrijke zijgebieden. De extra features geven het totaalbeeld een nog grotere dosis attitude.

De krachtige MOSER KUNO werd gebruikt om de Lemon Mullet te maken. Het professionele gereedschap voldoet aan de hoogste eisen voor innovatieve snijtechnieken en biedt perfecte snijresultaten en uitstekende effecten in combinatie met de MAGIC-, BLENDING- en TEXTURIZING-bladen. De duidelijke contouren en uitstekende details zijn gemaakt met behulp van de professionele CHROMINI PRO2 ultra-close trimmer.
  Credits:
Hair: Enes Dogan, MOSER Artistic Team @enesdogan_de 

Danny van Tuijl @hairbydvt | @gingerlemonhair
Photos: MOSER / Philipp Jelenska @philippjelenska
Styling & colour: Lizzy Lemon @colourlemon | @gingerlemonhair
Make-up:Nadja Hluchovksy @makeup_by_nadjah
Collection: MOSER Rough 

Tools:
• MOSER CHROMINI PRO 2
• MOSER KUNO 
• MOSER VENTUS PRO


1
1. Bleek de pony met blondering en creëer vervolgens een levendige, directe (gele) tint naar wens van de klant. Spoel het nu af. Maak vervolgens een sectie die begint bij de slaap en eindigt bij het hoogste deel van het hoofd.
2
2. Maak een driehoekige sectie aan de bovenkant van het hoofd.
3
3. Definieer met de CHROMINI PRO 2 een schuine contour die aan beide zijden naar achteren loopt.
4
4. Creëer aan beide kanten een klassieke fade met de KUNO en het BLENDING BLADE. Werk hiervoor afwisselend met een gesloten en een open snijmes en gebruik de 1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm magneet opzetkammen.
5
5. Definieer alle zijcontouren met de CHROMINI PRO 2.
6
6. Knip in verticale secties en in een hoek van 90° het haar aan de achterkant van het hoofd gelijkmatig tot de gewenste lengte met behulp van de Clipper-over-Finger techniek, met de KUNO en het MAGIC BLADE.
7
7. Het haar mag niet te lang zijn aan de bovenkant van het hoofd. Werk hier met verticale secties in een hoek van 90° en knip de haarsecties gelijkmatig met de KUNO en het MAGIC BLADE.
8
8. Definieer duidelijk de pony met behulp van de KUNO en het MAGIC BLADE.
9
9. Structureer en combineer alle haarsecties aan de boven- en achterkant van het hoofd met behulp van de KUNO en het TEXTURIZING BLADE.
10
10. Als het haar in de nek te kort is, kunnen er links en rechts achter op het hoofd hairextensions worden geplaatst. Deze moeten een sterke textuur hebben en verschillende lengtes hebben. Breng tot slot het haar in model met de VENTUS PRO en geschikte stylingproducten.
16579-head
16579-desc
16580-head
16580-desc
16581-head
16581-desc