Nieuw : Neo & NeoLiner Black

New! Now also in a classy black design: Neo & Neo Liner
New! Now also in a classy black design: Neo & Neo Liner
Gewoon knippen - dat is het uitgangspunt achter de nieuwe, stijlvolle Neo en Neoliner tondeuses van Moser. Met zijn futuristisch glanzend zwart ontwerp, indrukwekkende technologie en stijlvol merkprofiel is deze nieuwe serie tondeuses vooral gericht op de nieuwe generatie kappers, maar ook op creatieve geesten.
Gebruikers zullen niet alleen onder de indruk zijn van de uitstekende prestaties van het apparaat, maar ook van de betaalbare prijs. Leerlingen en kappers met beperkte middelen hoeven geen compromissen meer te sluiten op het gebied van kwaliteit, aangezien de nieuwe Neo-serie alle functies combineert die u van een professionele haartrimmer mag verwachten: uitstekende knipprestaties, betrouwbaarheid, slim ontwerp en een lange levensduur.

Naast eersteklas kwaliteit maken de professionele apparaten ook indruk met hun verbazingwekkende eigenschappen: de Neo-tondeuse is uitgerust met het professionele Magic Blade roestvrijstalen snijmes, die altijd uitstekende knipprestaties garandeert en ultraprecieze kapsels biedt. Het beschikt over een geïntegreerde kniplengte-instelling van 0,7 tot 3 mm en is bijzonder zacht op de huid dankzij een speciale productietechnologie. Het scoort ook punten door het snoer-snoerloze gebruik met een accu duur van maximaal 90 minuten, evenals de geïntegreerde LED-oplaadindicator.
Dankzij het lage gewicht en het ergonomische, slanke ontwerp is het apparaat bijzonder licht en comfortabel in gebruik. De bedieningsknop aan de voorkant is speciaal ontworpen om extra grip te bieden voor nog intuïtiever werken. De bijbehorende Neoliner-contourtrimmer maakt indruk met zijn betrouwbare looptijd van 100 minuten die de knipprestaties niet nadelig beïnvloedt. Net als zijn "grote broer" de Neo, is ook  de Neoliner snoer-snoerloos te gebruiken en heeft een geïntegreerde LED-laadindicator.

Met een gewicht van slechts 130 gram is de Neoliner ultralicht en dankzij zijn slanke en bijzonder ergonomische vorm het neusje van de zalm op het gebied van comfortabele bediening. Dankzij het kleine snijmes kunnen contouren perfect worden gedefinieerd, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals rond de oren, terwijl baardhaar in een oogwenk kan worden geknipt.

Een bijpassende koffer, opzetkammen, oplaadkabel, reinigingsborstel en onderhoudsolie voor het apparaat zijn allemaal inbegrepen. Beide professionele apparaten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Jonge, creatieve geesten kunnen nu echt van start gaan!