TC head.jpg

Textured Undercut - Trendlook 2019

Over de  Textured Undercut
Textured Undercut tools.jpg
Knap en cool - de 'getextureerde undercut is echt populair. Het opvallende kapsel onderscheidt zich door uitzonderlijke kracht en nonchalante styling. Nieuw gemaakt door MOSER, de look maakt deel uit van de trendlijn Modern Man 2019. Allesbehalve alledaags - en precies wat je zoekt als je een fashion statement wilt maken. Maar net als elk kapsel met een nonchalant effect, vraagt dit ook om een professionele coupe: de strak gevormde zijkanten maken een nette indruk, terwijl een perfecte structuur en textuur het langere bovenhaar in overeenstemming brengen met de stijl als geheel.

Credits:
• Hair: Chris Mattick Moser Artistic Team Germany
• Photo: MOSER / Pierre Heinemann

Tools:
MOSER CHROM2STYLE
MOSER T-CUT
MOSER ALL-IN-ONE BLADE
MOSER CERA LINE

Textured Undercut Step 1 .jpg
1. In hoefijzervorm het haar aan de bovenkant vanaf de zij- en achterkant afdelen. Deel het in secties naar de voorkant op, het hoogste punt op het oor.
Textured Undercut Step 2 .jpg
2. Verkort de zijkanten tot ongeveer 1 cm in secties die diagonaal naar achteren lopen met behulp van de Chrom2Style en de Clipper-over-Comb-Techniek.

Textured Undercut Step 3 .jpg
3. Volg de vorm van het hoofd tot het middenoor met de Chrom2Style over kam, verbind de achterkant van het hoofd met de gidslijn aan de zijkanten door middel van de Point Cut Techniek.

Textured Undercut Step 4 .jpg
4. Definieer netjes de contouren rond de oren met de T-Cut.

Textured Undercut Step 5 .jpg
5. Til de achterpartij op over het hoogste punt. Knip deze in een horizontale lijn met gebruik van de Chrom2Style, het All-in-One Blade en de textur Cut techniek.

Textured Undercut Step 6 .jpg
6. Trek de hele boven sectie over de zijkanten naar beneden. Kam het netjes glad! Maak vanaf oorhoogte een diagonale lijn naar de voorkant op de gewenste lengte door middel van Point cutting met de Chrom2Style ober vinger techniek. Herhaal dit aan de andere kant.

Textured Undercut Step 7 .jpg
7. Trek de hele boven sectie omhoog en over de gidslijn vanaf de achterkant van het hoofd. Sluit aan met de achterkant met gebruik van het All-in-One Blade en Slice Cut techniek.
Moser CeraLine.jpg
8. Droog het haar in model door middel cvan fohn en borstel, geef het haar daarna de gewenste textuur door middel van het All-in-One Blade. Werk verder af met de Ceraline straightener om zo individuele lokken extra te benadrukken.

Textured Undercut
6431-head
6431-desc
6428-head
6428-desc
6429-head
6429-desc
6427-head
6427-desc
6430-head
6430-desc