Boxer Crop by MOSER

PORTRAIT BOXER CROP.jpg
Moser goes Urban - een nieuwe trend voor mannen: de Boxer Crop

Een van de trends voor mannen is een kapsel dat oorspronkelijk een bijzonder mannelijke look vertegenwoordigde: de Boxer Crop. Nu wordt een moderne interpretatie ervan door internationale trendsetters gepresenteerd als de "stijl van het nu".

Mannen die erom geven hoe ze eruit zien, houden van de nieuwe stedelijke versie van deze klassieker.  Zelfverzekerde, moderne mannen rekenen op creatieve ideeen en details die hun individuele stijl onderstrepen.
Als onderdeel van de nieuwe seminar reeks ‹Creative Clipper Cuts› presenteert Moser de Boxer Crop als onderdeel van de nieuwe trendcollectie "Moser goes Urban". Een opvallend kenmerk van het opvallende kapsel is het onderste gedeelte, waar het haar erg kort wordt gehouden. In de nek en aan de zijkanten is het haar bijna volledig geschoren, vergelijkbaar met een moderne fade.

Nauwkeurigheid is essentieel, omdat het juiste effect van de coupe berust op precieze contouren en zuivere overgangen. Voor het knippen, trimmen en vormgeven werd een Moser GenioPro gebruikt; het is een tondeuse van de nieuwste generatie die in 2018 de Red Dot Award won.

De T-Cut werd gebruikt voor de preciese contouren van de Boxer Crop. Met zijn extra brede T-mes maakt hij het verschil als het gaat om precisie. Het is echter het boven haar dat het brandpunt is van deze nieuwe look voor mannen. Kort aan de achterkant van het hoofd, langer naar de voorkant van het hoofd en eindigt met heel kort op het voorhoofd. Bijzonder opvallend is de perfecte textuur van het haar bovenop het hoofd. Ook hier werd een innovatief hulpmiddel gebruikt: het All-in-One Blade van Moser, dat het haar dankzij de verschillende knipeffecten een perfecte structuur en textuur geeft. Het kan worden bevestigd aan alle huidige draadloze tondeuses van Moser inclusief de GenioPro. De Moser mobiele shaver werd gebruikt voor de afwerking en de gladgeschoren delen van de huid.
Participants:
enes dogan moser artistitc team.jpg
Hair: Enes Dogan
Instagram: @enesdogan_de
Web: Schee
vaios robos moser artistic team .jpg
Hair: Vaios Robos
Instagram: @vaiosrobos
Web: Flying Scissor
chris mattick moser wahl artistic team.jpg
Hair: Chris Mattick
Instagram: @chrismattickhair
Web: Chris Mattick
seda jane.jpg
MUA: Seda Yüksel
Instagram: @sedajanemakeupartist

cem van kay.jpg
Stylist: Cem Van Key
Instagram: @cemvankay
imanuel bosch.jpg
Model: Imanuel Bosch
Instagram: @imanuelbosch