Creative Clipper Cuts

Trendsetters zijn dol op tondeuse coupes

- voor kort en zelfs lang (!) Haar. De tijd waarin de tondeuse alleen werd gebruikt voor traditionele herenkapsels of, in het beste geval, voor het definiëren van contouren, is allang voorbij. Vanaf het voorjaar van 2019 biedt Moser het nieuwe seminarconcept 'Creative Clipper Cuts' aan voor alle kappers die hun expertise op het gebied van haarknippen naar een hoger niveau willen tillen.

De seminars gaan over het creëren van trendy kapsels met alleen geavanceerde tondeuses en nieuwe kniptechnieken. Hiervoor ontwikkelde Moser een nieuwe, Urban trendlijn met veel moderne looks en stapsgewijze handleidingen. Een blik achter de schermen bij internationale modeshows laat zien dat populaire topstylisten tegenwoordig vrouwelijke looks, kapsels voor lang haar of bob-varianten creëren met alleen apparaten. Maar degenen die denken dat ze het "gewoon met mijn apparaat" kunnen doen, beseffen al snel dat ze de juiste kniptechnieken en vooral het juiste gereedschap nodig hebben. Daarom biedt de nieuwe generatie Moser-tondeuses innovatieve technologieën en nieuwe functies die volledig nieuwe knipeffecten creëren in vergelijking met conventionele apparaten.

Steeds meer kappers ontdekken de tondeuse als stylingtool omdat de nieuwe generatie apparaten hun creativiteit bij het knippen van haar niet beperken - of het nu gaat om een point-, slice-, twist-, peel-, textuur-, brush cut of de tondeuse-over-kam techniek, alles is mogelijk.


IMG 1512.jpg
Enes Dogan, Chris Mattick & Vaios Robos
ccc ekka.jpgDe MOSER-seminars hebben een holistisch concept: ze bevatten theoretische trainingsmodules over kniptechnieken, gebruik van verschillende apparaten, styling met stijltangen en krultangen, evenals praktische segmenten waarin deelnemers de nieuw verworven kennis meteen kunnen toepassen of live kunnen ervaren door presentaties gegeven door ervaren trainers. Bovendien krijgen alle deelnemers aan het seminar een werkboek met o.a. tondeuse uitleg, step-by-steps en onderhoud-tips. om later in de salon rustig door te nemen.Verder wordt ook het juiste gebruik van stylingtools, zoals haardrogers, krultangen en stijltangen geleerd. Het Moser Artistic Team Nederland bestaat uit de ervaren stylisten Gertjan van Gils en Frank Vonkeman. Ze demonstreren moderne kapperstechnieken en trainen met behulp van veel praktische tips de deelnemers hoe ze deze in hun salons kunnen toepassen.
DSC09667.jpg
DSC09488.jpg
DSC09805.jpg
Het Artistic team
Frank Vonkeman heeft sinds lange tijd een gemengde salon in Oldenzaal.
Hij is lid van ons team sinds 2019. Hij verzorgt diverse trainingen voor ons en geeft shows op evenementen
Gertjan van Gils heeft in Poppel, Belgie zijn gemengde salon. Hij verzorgt voor ons diverse trainingen (ook online) en geeft shows op evenementen.
Hij is lid van ons team sinds 2019