edgy pixie head.jpg

Edgy Pixie Step-by-Step

Over de Edgy Pixie

Gerate Edgy Pixie.jpg
Houding, autoriteit en kracht - de pixiecoupe straalt zelfvertrouwen uit en is waarschijnlijk de meest creatieve manier om kort haar te dragen. Waarom? Omdat deze stijl bijzonder gemakkelijk kan worden veranderd: rock-and-roll geïnspireerd, vandaag wild, morgen klassiek elegant, en in een urban stijl met zacht gestructureerde effecten in de punten de dag erna. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit van de coupe en de drager kan de pixie stylen in overeenstemming met haar persoonlijke voorkeur. Maar een professionele coupe is essentieel omdat het de enige manier is om de look echt te laten stralen.

Credits:
• Hair: Enes Dogan, Chris Mattick & Vaios Robos
• HuM: Seda Yüksel
• Stylist: Cemre VanKay
•Photo: Moritz Schmieg / Marc Bremer

Devices:
Chrom2Style
ChroMini Pro
All-in-One
Moser Ceraline
1.jpg
1. De nekpartij gelijkmatig met de Chrom2Style knippen


2.jpg
2. Gebruik de opzetkam van 12 mm tot 6 mm en creëer geleidelijk een overgang (taps toelopend) naar het langere bovenhaar. Gebruik de overkamtechniek om de delen van de bovenkant van het hoofd voorzichtig met de zijkanten te blenden en de punten te textureren.

3.jpg
3.Definieer in horizontale secties, volgens de vorm van het hoofd, de lengte van het haar op de bovenkant van het hoofd met behulp van de overkamtechniek. Dus, textureer het bovenhaar met behulp van de point cut-techniek en maak een lichte gradatie.

4.jpg
4. Klik het All-in-One Blade op de Chrom2Style en creëer een getextureerde pony. Verbind deze gebieden naar de zijkanten en snijd ook de uiteinden van de pony.
De pony en de bovenpartij met de zijkanten verbinden en bovendien van de pony de punten slicen

5.jpg
5. Met de ChroMini Pro de contouren bijwerken en het resterende nekhaar weg scheren
7.jpg
7.
Bovenpartij met de Ceraline stijltang (180 graden, afhankelijk van de kwaliteit van het haar) in groeirichting glad maken. Daarna het haar met een passend stylingproduct in model brengen.

Edgy Pixie

2369-head
2369-desc
2367-head
2367-desc
2366-head
2366-desc
2368-head
2368-desc