geometric couture head.jpg

Geometric Couture by MOSER - Step-by-Step

Over de Geometric Couture

geometric couture Gerate.jpg
Modern. Rechtdoorzee. Futuristisch. In navolging van het tijdperk van strandgolven en natuurlooks, biedt Wahl nu een duidelijke tegentrend met de Moser Geometric Couture Collection. Deze stijl wordt gekenmerkt door geometrische vormen en ultraprecieze details. Wie zegt dat geometrisch saai betekent? Een zacht kleurenspel zorgt voor vaardige stijlwijzigingen en zorgt ervoor dat de styling vrouwelijke elegantie niet mist. De perfectie van de coupe vormt de basis voor een rechte afwerking die een aantrekkelijk uiterlijk geeft. In samenwerking met Label.M en zijn artistiek leider Marc Lonardoni heeft Wahl een eigen interpretatie van het thema gemaakt en vervolgens een collectie ontwikkeld die de nieuwe geometrische trend perfect weergeeft. Het heeft een duidelijke kniplijn aan de bovenkant van het hoofd die zorgt voor opvallende accenten. Voor styling en creativiteit is de sky de limiet - of je nu geometrisch-minimalistische stijlen of elegante vrouwelijkheid wilt.

Credits:
• Hair: Daniele Pullia
• HuM: Maria Poursanidou
• Photo: Michael Colella

Devices:
ChromStyle Pro
ChroMini Pro
Cerastyle Pro
1.jpg
1. Hoefijzervormige sectie bovenaan het hoofd.

2.jpg
2. Verkort het nekgebied gelijkmatig met de  ChromStyle Pro en de opzetkam 6mm.
3.jpg
3. Knip met behulp van de 6 mm opzetkam het haar aan de achterkant van het hoofd en aan de zijkanten gelijkmatig tot aan het gedeelte bovenaan het hoofd. Maak vervolgens met behulp van de 3 mm opzetkam een vloeiende overgang van onder naar boven.

4.jpg
4. Werk de contouren bij met de  ChroMini Pro.
5.jpg
5. Parallel aan het eerste hoefijzersegment, gebruik de ChromStyle Pro om een overlapping van de kniplijn te creëren. Knip nu het hele bovenhaar langs de gidslijn met een minimale mate van overlap.

6.jpg
6. Steil vervolgens al het haar op de bovenkant van het hoofd met de Moser straightener CeraStyle PRO).
7.jpg
7. Gebruik de ChroMini Pro om een gedetailleerde afwerking van de gidslijn lijn te verkrijgen voor een exacte, compacte kniplijn.


8.jpg
8. Vorm het precieze, geometrische effect in het bijzonder lang se rand; dit kan bij het afwerken worden versterkt met een glanzende finish. Deze look kan ook naar beneden worden gestyled of individueel worden gevarieerd.

9.jpg
Styling
Geometric Couture
2481-head
2481-desc
2482-head
2482-desc