millenial head.jpg

Millennial by MOSER - Step-by-Step

About the Millennials
millenial Gerate.jpg
Millennials - Hun moderne levensstijl is alomtegenwoordig dankzij internet. Ze weten precies wat ze willen en ze zijn de eersten die opgroeien in het tijdperk van internet en mobiele communicatie. Tegelijkertijd hebben ze een echte netwerkcultuur gecreëerd. Zo is hun euforie voor de digitalisering van elk onderwerp overal doordrongen. Tegenwoordig veranderen ze snel de spelregels op alle gebieden - zowel op professioneel als privé-niveau. Hun enthousiasme voor gezonde voeding, fitness, mondiaal denken, degelijk onderwijs en pure onuitputtelijke creativiteit wordt weerspiegeld in een constante stroom van nieuwe start-ups, apps onder alle omstandigheden. Ze zijn meesters in improvisatie en het hoeft niet allemaal voor prestige of pracht en praal te zijn. Dat is precies wat hun stijl ook laat zien. Perfecte kapsels met precieze details, maar ongecompliceerd en veelzijdig in styling. In samenwerking met Label.M en topstyliste Eric Haug heeft Wahl een interpretatie van het onderwerp gemaakt en de trendlook 2017 "Millennials Men Hairstyle by Moser" ontwikkeld. Het wordt gekenmerkt door precieze contouren, perfect gestructureerd langer haar op de bovenkant van het hoofd en coole details.

Credits:
• Hair: Eric Haug
• HuM: Maria Poursanidou
• Photo: Michael Colella

Devices:
ChromStyle Pro
T-Cut
1.jpg
1. Begin met het maken van een afdeling boven op het hoofd 
2.jpg
2. Knip de zijkanten met de Moser ChromStyle Pro over de vingers of kam tot gelijke lengte van ongeveer 1 tot 1,5 cm.

3.jpg
3. Knip het haar gelijkmatig aan de achterkant van het hoofd en in de richting van de nek.

4.jpg
4. Knip de secties korter en korter naar de nek.

5.jpg
5. Schuif de opzetkam (maat 5 mm) op de Moser ChromStyle Pro en knip de hals netjes van onder naar boven. Blend de verbinding met de achterkant van het hoofd en creëer een zachte, natuurlijke overgang.

6.jpg
6.  Verdeel het bovenste haar zoals in de afbeelding.

7.jpg
7. Laat de kniplijn van het bovenste haar vanaf de voorkant van het hoofd naar de achterkant van het hoofd korter worden. Begin met de Moser ChromStyle Pro bovenaan het hoofd met een kniplengte van ca. 5 tot 6 cm, steeds korter naar de achterkant van het hoofd. Knip vervolgens de haarlengte aan de voorkant van het hoofd gelijkmatig af tot ca. 8 tot 9 cm.

8.jpg
8. Werk de contouren aan de zijkanten, achter de oren en in de hals zeer nauwkeurig af met de Moser T-Cut.
Millennials
2478-head
2478-desc
2479-head
2479-desc
2477-head
2477-desc