Legal Notice

Wahl Nederland BV
Engelenburgstraa 36
7391 AM Twello
Nederland

Tel.: +31 571268360
Email: sales@wahl.nl
Internet: www.moserpro.com

Managing Directors
Hans Plaggenborg

Data protection officer
Norbert Gaulocher
Certificate: DSB-TÜV®-A43-411306-2010
Am Erlenbach 2
88662 Überlingen
datenschutz@wahlgmbh.com

Registered company office: St. Georgen
District court (Amtsgericht): Freiburg i.Br.
Commercial register: HRB 602147
VAT ID: DE 234657079

Online-Konzeption/Gestaltung
Wahl GmbH


Programmiering
brain at work Gesellschaft für Kommunikation mit Neuen Medien mbH


Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. We kunnen echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid en actuele status van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze website volgens § 7 alinea 1 TMG (Duitse telemediawet). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om de door ons opgeslagen informatie uit andere bronnen te controleren, noch zijn wij verplicht om omstandigheden te onderzoeken

die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie op grond van algemene wetgeving blijven in dit opzicht onaangetast. Elke aansprakelijkheid in deze context is echter pas mogelijk vanaf het moment dat wij kennis nemen van een concrete juridische inbreuk. We zullen deze inhoud onmiddellijk verwijderen zodra we ons bewust worden van een relevante juridische inbreuk.

Aansprakelijkheid voor links
Ons internetaanbod bevat links naar externe websites van derden, maar wij hebben geen invloed op de inhoud ervan. Wij kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De respectieve aanbieder of exploitant van deze websites is in alle gevallen verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites. Gelinkte websites zijn op het moment waarop de links tot stand kwamen gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Onwettige inhoud was niet duidelijk op het moment dat de links werden gelegd. Een voortdurende inspectie van de inhoud van gelinkte websites is echter onredelijk als er geen concreet bewijs is van een juridische inbreuk. We zullen dergelijke links onmiddellijk verwijderen zodra we ons bewust worden van wettelijke overtredingen.

Copyright
De inhoud en werken op deze website gemaakt door de websitebeheerder vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor duplicatie, verwerking, distributie en elk ander gebruik buiten de auteursrechtwet is de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. De auteursrechten van derden worden in acht genomen als de inhoud van deze website niet door de exploitant is gemaakt. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Indien u ondanks deze voorzorgsmaatregelen toch een inbreuk op het auteursrecht opmerkt, dient u ons een passende kennisgeving te sturen. We zullen inhoud van deze aard onmiddellijk verwijderen zodra we ons bewust worden van wettelijke overtredingen.

COPYRIGHT © 2014 WAHL GMBH. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.