pixie cut head.jpg

Pixie Cut by MOSER - Step-by-Step

Over de Pixie Cut

pixie cut Gerate.jpg
Een klassieker, maar tegelijkertijd een echt fashionstatement, omdat het de drager de ultieme uitstraling geeft: de pixiecut! Enerzijds zijn het de meest variabele korte kapsels; aan de andere kant moet het regelmatig worden bijgewerkt om er elegant en onderhouden uit te blijven zien. Ondanks de strakke lijnen kan deze coupe er erg vrouwelijk, zelfs elfachtig uitzien. Beroemdheden zoals Michelle Williams en Katy Perry ontdekten deze look al lang geleden voor zichzelf en hebben ze op de rode loper laten zien.

Credits:
• Hair: Chris Mattick
• Photo: Philipp Röger

Devices:
Genio Pro
ChroMini Pro
Ceraline
1.jpg
1. Maak basissecties met drie zigzag-secties bovenop het hoofd.

2.jpg
2. Clipper -over- finger Volg de vorm van het hoofd aan de achterkant en definieer de lengte boven het kruingebied in draaiende secties.

3.jpg
3. Clipper- over -finger - Verbind in het tweede zigzaggedeelte de kruin en de bovenkant van het hoofd met lagen die geleidelijk toenemen.

4.jpg
4. Klik het All-in-One Blade op de Genio Pro en werk een getextureerde pony in het derde zigzaggedeelte.

5.jpg
5. Clipper- over- Comb- verkort de lengte van de bovenkant van het hoofd richting contour (taps toelopend).

6.jpg
6. Gebruik een opzetkamvan 12 of 6 mm op gedroogd haar om een geleidelijke overgang naar de contour te maken (taps toelopend).

7.jpg
7. Maak de finishing touch  met de ChroMini Pro.
8.jpg
8. Gebruik het All-in-One Blade op gedroogd haar om te textureren door tegen de groeirichting op de bovenkant van het hoofd in te gaan.

9.jpg
Met de CERA LINE stijltang (190 graden - afhankelijk van kwaliteit van het haar), maakt u het haar glad in de groeirichting. Style af met een geschikt stylingproduct 
Pixie Cut
2464-head
2464-desc
2463-head
2463-desc